Skriv høringssvar 

Dit høringssvar bliver offentliggjort

Dit høringssvar offentliggøres her på siden, i kommunens digitale byggesagsarkiv samt på Frederiksberg Kommunes hjemmeside (dagsordner/referater til politiske udvalg og kommunalbestyrelsen). Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort, men kun brugt til intern sagsbehandling.

Medmindre du angiver det nederst på siden i afkrydsningsfeltet, vil dit navn og adresse ligeledes fremgå. Du skal være opmærksom på, at dine personoplysninger derfor kan fremsøges på Google og andre søgemaskiner.

Har du behov for at sende et fortroligt høringssvar (for eksempel med følsomme personoplysninger), skal du i stedet sende det via én af kommunens sikre postkasser. Klik her og find den afdeling, du vil skrive til.

Hvad må jeg skrive?
Du bestemmer som udgangspunkt selv, hvad du vil skrive i et høringssvar, men der er nogle retningslinjer, som du skal overholde. Sørg for:

1. at holde den gode tone
2. at du ikke omtaler andre ved at nævne dem ved navn eller skrive andre oplysninger, som kan identificere dem
3. at dit høringssvar ikke indeholder personoplysninger om dig selv, som du ikke ønsker offentliggjort, herunder især følsomme personoplysninger – for eksempel dit CPR-nummer, oplysninger om dit helbred, politisk overbevisning, seksualitet mv.

Du modtager en kvittering
Når du har indtastet din e-mailadresse, modtager du en personlig kvittering via e-mail, når vi har modtaget dit høringssvar.

Rettelser til dit høringssvar
Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at få slettet dit offentliggjorte høringssvar, skal du kontakte det ansvarlige område, der tager stilling til, om din anmodning kan imødekommes. Du finder kontaktoplysningerne på selve høringssiden.

Videre proces
Når du har afgivet dit høringssvar, indgår dit svar i den kommende politiske proces. På Frederiksberg.dk kan du efter noget tid finde de forskellige beslutninger og dokumenter, som den politiske proces har ført med sig. 

Læs om hvordan Frederiksberg Kommune behandler dine personoplysninger og dine rettigheder herom.

Hearing is closed.